Főoldal

Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal célja a kormányzati kommunikációs feladatok költséghatékony megvalósítása a 247/2014. (X.1.) Kormányrendelet előírásai alapján, amelynek érdekében a Hivatal a kormányzati kommunikációs beszerzéseket egy központi közbeszerzési rendszerben valósítja meg.

Elérhető a Hivatal módosított útmutatója a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet szerinti adatszolgáltatási és tájékoztatási kötelezettségek teljesítéséről

Publikálva: 2018. szeptember 21.

Elérhető a Hivatal módosított útmutatója a Nemzeti Kommunikációs Hivatalról és a kormányzati kommunikációs beszerzések központosított közbeszerzési rendszeréről szóló 247/2014. (X. 1.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: 247/2014. Korm. rendelet) foglalt adatszolgáltatási és tájékoztatási kötelezettségek teljesítéséről.

Tovább a teljes cikkre

Elérhető a Korm. rendelet tárgyi hatályával kapcsolatos kibővített módosított segédlet

Publikálva: 2018. július 27.

Segédlet a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet tárgyi hatálya alá tartozó termékekről és szolgáltatásokról

Az érintett szervezetek megkeresésére Hivatalunk több alkalommal nyújtott iránymutatást arra vonatkozóan, hogy egy adott szolgáltatás a Korm. rendelet tárgyi hatálya alá tartozik-e vagy sem. Ezen konkrét esetekre adott állásfoglalások, adatszolgáltatások alapján, továbbá figyelemmel a Korm. rendelet tárgyi hatályát érintő jogszabály-módosításra, a Hivatal a korábban összeállított értelmezési segédletet módosította, illetve bővítette. A dokumentum a „Letölthető dokumentumok” fülön, a „Kapcsolódó anyagok” között érhető el.
A segédlet hasznos információkat ad a bejelentési kötelezettségek teljesítéséhez, ugyanakkor minden esetben szükséges az adott beszerzés műszaki paramétereinek részletes vizsgálata a Korm. rendelet hatálya alá tartozás eldöntése érdekében.

Amennyiben a beszerzések megítélésében segítséget kérnek, javasoljuk, hogy a beszerzés részletes ismertetése mellett szíveskedjenek a Hivatal állásfoglalását kérni a hKBOKzAQ6NQxmrza296YmVzemVyemVzQG5rb2guZ292Lmh1 e-mail címen keresztül.

Tovább a teljes cikkre

Elérhető a Hivatal útmutatója a 247/2014. (X. 1.) Korm. rendelet 1. § (2) bekezdés 1. pontja szerinti rendezvényszervezési feladatok értelmezéséről

Publikálva: 2018. július 23.

Elérhető a Hivatal útmutatója a Nemzeti Kommunikációs Hivatalról és a kormányzati kommunikációs beszerzések központosított közbeszerzési rendszeréről szóló 247/2014. (X. 1.) Korm. rendelet 1. § (2) bekezdés 1. pontja szerinti rendezvényszervezési feladatok értelmezéséről.

Tovább a teljes cikkre

Elérhető a Hivatal új útmutatója és a 247/2014. (X. 1.) Korm. rendelet egységes szerkezetben

Publikálva: 2018. július 3.

Elérhető a Hivatal új útmutatója a Nemzeti Kommunikációs Hivatalról és a kormányzati kommunikációs beszerzések központosított közbeszerzési rendszeréről szóló 247/2014. (X. 1.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: 247/2014. Korm. rendelet) foglalt adatszolgáltatási és tájékoztatási kötelezettségek teljesítéséről.

Tovább a teljes cikkre

Új keretmegállapodást kötött a Nemzeti Kommunikációs Hivatal 2018. június 19-én

Publikálva: 2018. június 29.

Eredményes közbeszerzési eljárást folytatott le a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal működését szabályozó Kormányrendeletben előírt kormányzati kommunikációs feladatok folyamatos ellátása érdekében a Hivatal eredményes nyílt uniós közbeszerzési eljárást folytatott le a kormányzati kommunikációs feladatok ellátására, amely alapján a Hivatal keretmegállapodást kötött 2018. június 19-én, Budapesten.

Tovább a teljes cikkre

Elérhető a kommunikációs tárgyú beszerzések műszaki leírásának összeállítását segítő útmutató

Publikálva: 2017. május 12.

Az érintett megrendelői kör munkájának megkönnyítésére készült segédlet célja, hogy általános útmutatást nyújtson a műszaki leírásokra irányadó tartalmi és formai követelményekre a szervezetek nevében és javára lebonyolított, kormányzati kommunikációs beszerzési eljárások során.

Tovább a teljes cikkre

Módosult a 247/2014. (X. 1.) Korm. rendelet

Publikálva: 2017. március 30.

A Kormány a 48/2017. (III. 17.) Korm. rendelet elfogadásával döntött a Nemzeti Kommunikációs Hivatalról és a kormányzati kommunikációs beszerzések központosított közbeszerzési rendszeréről szóló 247/2014. (X. 1.) Korm. rendelet módosításáról.

Tovább a teljes cikkre

Elérhető a Korm. rendelet tárgyi hatályával kapcsolatos kibővített segédlet

Publikálva: 2017. március 21.

Segédlet a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet tárgyi hatálya alá tartozó szolgáltatások meghatározásához

Tovább a teljes cikkre

Új keretmegállapodást kötött a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Publikálva: 2016. november 29.

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal eredményes közbeszerzési eljárást folytatott le a kormányzati kommunikációs feladatok ellátására, amelynek köszönhetően az NKOH szerződést kötött a nyertes ajánlattevőkkel 2016. november 25-én.

Tovább a teljes cikkre

Módosult a 247/2014. (X. 1.) Korm. rendelet

Publikálva: 2016. július 28.

A Kormány a 189/2016. (VII. 13.) Korm. rendelet elfogadásával döntött a Nemzeti Kommunikációs Hivatalról és a kormányzati kommunikációs beszerzések központosított közbeszerzési rendszeréről szóló 247/2014. (X. 1.) Korm. rendelet módosításáról.

Tovább a teljes cikkre

Hasznos tudnivalók az érintett szervezeteknek

Publikálva: 2016. július 7.

Segédlet a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet tárgyi hatálya alá tartozó szolgáltatások meghatározásához

Tovább a teljes cikkre

Tájékoztatás a keretmegállapodás meghosszabbításáról

Publikálva: 2016. június 24.

Tájékoztatjuk az érintett szervezeteket, hogy a Nemzeti Kommunikációs Hivatal KM03-KOMM-2015 azonosító számú, „Keretmegállapodás a Nemzeti Kommunikációs Hivatalról és a kormányzati kommunikációs beszerzések központosított közbeszerzési rendszeréről szóló 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó szervezetek számára kommunikációs feladatokhoz kapcsolódó szolgáltatások ellátására központosított közbeszerzés keretében” tárgyú keretmegállapodás időbeli hatálya további 12 hónappal, azaz 2017. augusztus 10. napjáig, de legfeljebb a keretösszeg kimerüléséig (amelyik feltétel előbb teljesül) meghosszabbításra került.

Tovább a teljes cikkre

Módosításra került a tájékoztatási kötelezettségek teljesítéséről szóló útmutató

Publikálva: 2016. június 9.

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal módosította a tájékoztatási kötelezettségek teljesítéséről szóló útmutató 7. Megrendelés című pontját.

Tovább a teljes cikkre

Tájékoztatás a Portál használata során szerzett tapasztalatokról

Publikálva: 2016. május 2.

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal Portál használata során szerzett tapasztalatokról szóló tájékoztató levele

Tovább a teljes cikkre

Tájékoztatás a Nemzeti Kommunikációs Hivatal központosított közbeszerzési portáljának kötelező használatáról

Publikálva: 2016. február 1.

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal központosított közbeszerzési portáljának kötelező használatáról szóló tájékoztató levél, a Hivatal által adható felmentéshez szükséges adatszolgáltatásról, valamint a 247/2014. (X. 1.) Korm. rendeletben foglalt tájékoztatási kötelezettségek teljesítéséről szóló útmutatók

Tovább a teljes cikkre

Aláírták a 25 milliárd forintos kommunikációs keretmegállapodást - olcsóbb és átláthatóbb lesz az állami reklámpiac

Publikálva: 2015. augusztus 12.

Aláírta a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnöke 2015. augusztus 10-én a közbeszerzési kiírásban nyertes három konzorcium vezetőjével, a kommunikációs keretmegállapodásról szóló szerződést.

Tovább a teljes cikkre

Elindult a Nemzeti Kommunikációs Hivatal központosított közbeszerzési rendszerének működtetésére szolgáló portál

Publikálva: 2015. július 24.

Tájékoztatjuk az érintett szervezeteket, hogy elindult a Nemzeti Kommunikációs Hivatal központosított közbeszerzési rendszerének működtetésére szolgáló informatikai rendszer.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció